Logo
Les mer om koret
Hva driver vi med akkurat nå
Vårt nåværende repertoar
Se bilder av oss
Vår kalender
Dette har vi gjort før
Spiller du Lotto?
mellomrom
mellomrom
mellomrom

Forsiden mellomrom Kontakt oss mellomrom Medlemssider

Mer om oss Mer om dirigenten vår Historien om koret vårt og logoen

Vi er et blandet kor med skeive og stolte personer. For tiden har vi ca. 30 aktive medlemmer og samles hver tirsdag mellom kl. 19:00 og 21:30 på Høgskolen i Oslo (Pilestredet 35), for å synge og le og ha det hyggelig sammen. Vi tar sangen seriøst og har flere opptredener i løpet av året, men har rom for sosialt samvær også.
Koret er delt inn i fire stemmegrupper: Sopran, alt, tenor og bass. Hver stemmegruppe er videre delt inn i to, hvis sangen krever det. Det vil si at vi ofte deles inn i 1. og 2. sopran, 1. og 2. alt, osv. Dette gjør at sangene får en fyldigere klang og gir oss en større utfordring som kor.
mellomrom
Vi tar på oss ulike oppdrag og våre meritter kan du lese om under Tidligere bragder.
mellomrom
Vårt repertoar er skiftende, ettersom vi stadig bryner oss på nye sanger. Vi tar for oss både klassiske og moderne sanger, ballader og litt mer rocka låter. Målet er å hele tiden utvikle oss, samtidig som vi ikke ønsker at det skal bli for avansert. Vi skal hygge oss med sangen og formidle denne gleden videre til de som hører på oss.
Vi har også sanger i vårt repertoar som gjenspeiler at vi er et homokor. Disse sangene passer kanskje ikke til alle anledninger, men vi tar dem frem så ofte vi kan. Vi er stolte av vår seksuelle legning og selv om samfunnet har kommet lenger i dag enn for bare noen tiår siden når det gjelder aksept av homofile, er det fortsatt viktig at vi er synlige. Vi er derfor ikke et hvilket som helst kor, vi er Homofonien!
mellomrom

Websider sponset av Pro Isp: "Webhotell - slik du ønsker det skal være".
Har du spørsmål, kontakt gjerne vår webansvarlig.