Logo

Forsiden mellomrom Kontakt oss mellomrom Medlemssider

Somebody to love

Søndag 7. november 2010 feiret Den Norske Homofonien av 1990 sitt 20-årsjubileum med to festforestillinger på Teaterkjelleren i Oslo. Vi hadde med oss Simon Andersen som konferansier og tre fantastiske musikere.

Fra jubileumskonserten Fra jubileumskonserten Fra jubileumskonserten Fra jubileumskonserten

mellomrom

Fra Blåklokkevikua til Broadway

Lørdag 12. september 2009 slo korene Homofonien og Lommelerkene seg sammen og var med på en av oppsetningene til konserten "Fra Blåklokkevikua til Broadway" med Lisa Stokke og Knut Anders Sørum. I tillegg til sangene vi koret på, sang vi også våre egne sanger. Konserten ble holdt i Paulus kirke i Oslo.

Fra konserten i Paulus kirke, september 2009 Fra konserten i Paulus kirke, september 2009 Fra konserten i Paulus kirke, september 2009

mellomrom

Norges Vel 200 år, Festforestilling

Lørdag 29. august 2009 deltok Homofonien i Festforestillingen til ære for Norges Vels 200-års jubileum. Festen fant sted på Norsk Folkemuseum, Bygdøy, i Oslo. Sammen med ulike kjente personer fra musikk og teater, underholdt vi de fremmøtte. Været skiftet mellom strålende sol og lett regn, men vi holdt oss tørre og gjennomførte med glans.

Fra Norges Vels 200-års jubileum Fra Norges Vels 200-års jubileum

mellomrom

Homoparaden, Oslo 2009

Lørdag 27. juni 2009 deltok deler av Homofonien i Homoparaden. Stolte gikk vi under fanen vår og kjente varmen fra både det store publikumet langs ruten og den skinnende solen. Røde skuldre og neser, som ikke var smurt inn med solfaktor 30, satte ingen stopper for stemningen. Selv om vi søkte inn i skyggen så snart anledningen bød seg, var det ikke på grunn av noe annet enn vår vinterlyse hud.

Fra Homoparaden, juni 2009 Fra Homoparaden, juni 2009

mellomrom

Aksept hagekonsert 2008

Tirsdag 24. juni 2008 inviterte Aksept (senter for alle berørte av hiv) til sin 7. hagekonsert. Stedet var Aksepts flotte villa på Rodeløkka. En lang rekke kjente artister og Homofonien stilte opp gratis for å være med på å sette hivpositives livssituasjon på dagsorden.

Homofonien deltar på Aksepts hagekonsert i 2008 Homofonien deltar på Aksepts hagekonsert i 2008 Homofonien deltar på Aksepts hagekonsert i 2008

mellomrom

Websider sponset av Pro Isp: "Webhotell - slik du ønsker det skal være".
Har du spørsmål, kontakt gjerne vår webansvarlig.